Bij alle door ons geleverde diensten staat de klant centraal. Door uw wensen kenbaar te maken, zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Bovendien zal er altijd een evaluatie plaatsvinden om zodoende de continuïteit te waarborgen.

Horecabeveiliging
S.P.O.C.K. Security BV is uw partner als u doortastende, representatieve en ervaren beveiligers zoekt die sterk in hun schoenen staan. Wij weten als geen ander dat een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling de enige juiste is. Hier is ons personeel dan ook op getraind.

Evenementenbeveiliging
Het organiseren van de beveiliging van een evenement moet zeer zeker niet onderschat  worden, want het vergt de nodige voorbereiding/planning en het juiste beveiligingspersoneel om de veiligheid van het evenement te waarborgen.
Wij zullen de orde handhaven, onopvallend op de achtergrond en optredend wanneer nodig.

Objectbewaking
Objectbewaking is een breed begrip, maar wij kunnen objectbewaking realiseren in de ruimste zin des woord. Als het nu gaat om preventief aanwezig zijn of controle bij de poort, door de flexibele instelling van onze medewerkers kunnen we aan al uw wensen voldoen. Eventueel kan er ook gebruik gemaakt worden van onze hondenbrigade.

Mobiele Surveillance
Ook voor surveillance diensten kunt u bij ons terecht. Wij dragen onder meer zorg voor de controle rondes, opening- en sluitrondes en alarmopvolging. Doordat S.P.O.C.K. Security BV een landelijke dekking nastreeft kunnen wij altijd een scherpe prijs calculeren voor de mobiele surveillance.

Hondenbrigade
Het is algemeen bekend dat een hond veel beter kan zien, horen en ruiken dan een mens. Bovendien is de inzet van een hondengeleider een preventieve maatregel met een sterk afschrikkend signaal naar kwaadwillende. Onze hondengeleiders en honden beschikken natuurlijk over de benodigde certificaten en we werken alleen met de allerbeste combinaties.

Receptiediensten
Zoals reeds eerder aangegeven hebben de medewerkers binnen S.P.O.C.K. Security BV een flexibele instelling en daardoor zijn zij breed inzetbaar, bijvoorbeeld ook als receptionist(e). Als receptionist(e) kunnen onder andere de volgende taken verricht worden; informatie verstrekken, telefoon aannemen, controle en registratie van de bezoekers. Natuurlijk is er na overleg nog meer mogelijk. Wij beseffen terdege dat wij in een dergelijke functie tevens uw visitekaartje vormen en zullen er dan ook alles aan doen om uw bedrijfsfilosofie uit te dragen en de werkzaamheden naar uw tevredenheid uit te voeren.

Beveiligingen