Evenementen beveiliging

Het organiseren van de beveiliging van een evenement moet zeer zeker niet onderschat worden, want het vergt de nodige voorbereiding/planning en het juiste beveiligingspersoneel om de veiligheid van het evenement te waarborgen. Juist op deze punten kunnen wij u heel wat werk uit handen nemen (b.v. het veiligheidsplan opstellen)

 

Horeca beveiliging

SPOCK Security is uw partner als u op zoek bent naar doortastende, representatieve en ervaren horecaportiers met goede communicatieve vaardigheden. Wij weten als geen ander dat een klantvriendelijke en service gerichte instelling de enige juiste instelling is. Hier wordt ons personeel dan ook op getraind.
 

 

Object bewaking

Objectbewaking is een breed begrip, maar wij kunnen objectbewaking realiseren in de ruimste zin des woord. Als het nu gaat om preventief aanwezig zijn of controle bij de poort, door de flexibele instelling van onze medewerkers kunnen we aan al uw wensen voldoen. Hondenbeveiliging behoort ook tot de mogelijkheden.
 

Zorg beveiliging

Ook in de zorgbeveiliging zijn onze professionals inzetbaar en wij beschikken over de nodige ervaring! In een zorginstelling (b.v.een ziekenhuis of revalidatiecentra) waken wij over de veiligheid van uw personeel, cliƫnten en bezoekers.

Mobiele surveillance

Ook voor mobiele surveillance diensten kunt u bij ons terecht. Wij dragen onder meer zorg voor de controle rondes, opening- en sluitrondes en alarmopvolging.

Receptie diensten

Onze receptionisten kunnen onder andere de volgende taken verrichten; informatie verstrekken, telefoon aannemen, controle en registratie van de bezoekers. Wij beseffen terdege dat wij in een dergelijke functie tevens uw visitekaartje zijn en zullen er dan ook alles aan doen om uw bedrijfsfilosofie uit te dragen en de werkzaamheden naar uw tevredenheid uit te voeren.